Kako povećati vrednost vašeg stana na Zlatiboru

Kako povećati vrednost vašeg stana na Zlatiboru

14.10.2022.

GODINAMA unazad, među našim građanima a sve više inostranim Zlatibor predstavlja najatraktivniju turističku lokaciju za posedovanje nekretnine u Srbiji.

Poslednjih godina ponuda je sve veća, ali se sve češće postavllja pitanje „Kako odabrati trajnu investiciju?“ Ono što je presudno kod gostiju, ali i kod samih vlasnika kada biraju mesto za odmor i za investiranje je lokacija i bogatstvo sadržaja apartmana u kojem borave. Primer takvog objekta je i najluksuzniji objekat na Zlatiboru, dugoočekivani Royal Gardens.

U nastavku pročitajte ključne stvari treba imati u vidu prilikom kupovine stana i kako one utiču na vrednost nekretnine:

PREMIUM LOKACIJA

Lokacija je jedan od imperativa pri odabiru mesta za život. Na samo pet minuta lagane šetnje od jezera, neposredno kraj Kraljevih Konaka, za sve istinske ljubitelje kraljevskog tretmana, nalaziće se novi, dugoočekivani kompleks Royal Gardens. Lokaciju objekta posedno izdvaja pozicioniranost između hotela Buket, stadiona Švajcarija i Studentskog odmarališta u jedinstvenom, zelenom okruženju zaštićenom od gradnje. Iskoristite sve prednosti koje nudi lokacija objekta Royal Gardens i izgradite nove navike u oazi mira i lepote.

NAJBOGATIJI OBJEKAT NA ZLATIBORU

Objekat Royal Gardens je projektovan tako da omogući visok nivo kvaliteta življenja prilagođen zahtevima svakog modernog gosta. Posedovaće najsavremeniji SPA centar koji će se prostirati na 3.000m2 i izdvajaće se po najbogatijim sadržajima na Zlatiboru. Uz kartični pristup svakom stanu, recepciju, restoran, wine&cigaret bar, heliodrom, parkom za decu na otvorenom, zatvorenom igraonicom za decu koja je namenjena samo Vama i Vašim porodicama – uživaćete u osećaju sigurnosti i privatnosti.

LUKSUZ I KOMFOR

Restoran i lobby bar, uz poseban deo wine&cigaret zone dela na 1.500m2 biće sinonim za uslugu na najvišem nivou i bogatu ponudu za goste razlićitih afiniteta i potreba. Kvalitet, tradicija i bogatstvo ukusa ogledaće se u najlepšim domaćim proizvodima zlatiborskih krajeva.

EKSKLUZIVNI SADRŽAJI

Pored brojnih dodatnih sadržaja objekta, poseban akcenat stavljen je na sportsko-medicinski i dentalni turizam. Teretana koja će se prostirati na 400m2 opremljena je najsavremenijom opremom za vežbanje i treniranje. Vlasnicima stanova na raspolaganju će biti i personalni trener ukoliko se odlučite za individulane ili grupne treninge. Stomatološke ordinacije i saloni lepote za svaku damu upotpuniće Vaš doživljaj i učiniće da u istom objektu, toplom vezom budete povezani sa svim sadržajima. Jedinstveno na Zlatiboru, objekat će pružiti mogućnost boravka u crio sauni i hiperbaričnoj komori koje doprinose regeneraciji organizma, smanjuju upalne procese, poboljšavaju san, povećavajui energiju, podmlađuju kožu…

KONGRESNI KAPACITETI NAJVIŠEG RANGA

Konferenijski prostori projektovani su prema standardima kongresnog turizma i prilagođeni potrebama poslovnih ljudi. Na raspolaganju su dve sale koje predstavljaju idealna mesta za organizovanje poslovnih I banket događaja kao i seminara. Elegantne sale prate trendove kongresnog turizma. Pokrivene su bežičnim internetom, klimatizovane i moderno opremljene audio-digitalnim i video projekcionim sistemima.

SIGURNA INVESTICIJA

Kompleks poseduje upravu i iskusan menadžment koji za Vas može da vrši celokupan property i rental managment. Posebna pogodnost za vlasnike ovakvih apartmana ogleda se u tome što vreme koje ne provode u apartmanima mogu iskoristiti za postizanje profita koji će im vratiti uložen novac. Recepcija, room service i consierge će svakom gostu i vlasniku biti na raspolaganju 24h. Sve navedene pogodnosti naći ćete u objektu Royal Gardens koji predstavlja novi simbol Zlatibora. Pronađite svoju oazu mira u najzelenijem delu Zlatibora mudrom investicijom u budućnost. Agente prodaje ovog objekta možete kontaktirati na +38169690690, +38169688888, +38163304005, +381631112206 ili posetite sajt www.royalgardenszlatibor.rs