O NAMA

Priča o poverenju

Naša priča

Firma Stan Projekt, osnovana je 2010. godine i za svojih 12 godina postojanja izgradili smo brojne stambeno poslovne objekte na Zlatiboru i u Beogradu. Uspešnost naše firme se temelji na punoj posvećenosti i kvalitetu, kao i na međusobnom poštovanju i poverenju u odnosu sa našim kupcima.

Benefit kupovine

Stan na Zlatiboru kao investicija

Kada smo 2010. godine u prodaju pustili prvu, od sadašnjih 10 zgrada na Zlatiboru, bavili smo se predviđanjima, a sada govorimo o preciznim brojevima, konkretnim benefitima koje su ostvarili naši kupci i možemo da se pohvalimo kao investitori sa najviše prodatih i useljenih stanova na Zlatiboru.

Kupovina stana na Zlatiboru je pametna investicija koja ‘’radi’’ za vlasnike, dok u njemu ne borave. Takođe, benefiti same kupovine u izgradnji je u tome što vrednost kvadrata usled razvoja projekta, paralelno sa njegovom izgradnjom raste od pet do sedam odsto na godišnjem nivou.

Životni stil

Pristup gradnji - pristup zivotu

Vreme u kojem živimo donosi brze promene – novac devalvira, vrednost virutelnih valuta oscilira, a vaša četiri zida su mirna luka koja vam garantuje stabilnost i spokoj kada razmišljate o budućnosti. Atraktivna novogradnja, funkcioanlni prostori i predivni pogledi, idealna su scenografija za životni stil potpuno prilagođen savremenom kupcu. To je osoba koja ceni svoje vreme, želi da bude nadomak svih dešavanja, a da istovremeno živi, ili provodi odmor u mirnom, inspirativnom okruženju u kojem je pažnja posvećena svakom detalju.

Takođe, upisani smo u registar posrednika pod brojem 507, a posao sa nekretninama obavljaju licencirani agenti.

Naši projekti

Svaki naš projekat planiran je i građen sa punom posvećenosti i kvalitetom, vodimo računa o svakom detalju koji je bitan za udoban i savremen način života.

Zainteresovani ste za neki objekat ili imate pitanje?

Budite slobodni da nas kontaktirate i naše ljubazno osoblje će vam uvek izaći u susret.

Kontaktiraj nas