Uskoro BESPLATNI edukativni sadržaji za decu

Uskoro BESPLATNI edukativni sadržaji za decu

15.02.2023.

Pred vama su vikend, praznici, dečiji raspusti, ali nemate ideju i način na koji biste deci ispunili slobodno vreme. Trenutno, pod ispunjenim slobodnim vremenom kojem su deca uglavnom fanatično posvećena se podrazumeva gledanje raznih sadržaja na mobilnim telefonima ili računarima koji okupiraju detetovu pažnju. Odluke za takvo korišćenje vremena najčešće pripadaju deci, a dok roditeljima predstavljaju trenutnu olakšicu koja u budućnosti pokaže svoje posledice.

Deci je svako iskustvo novo ukoliko nije ustaljeno i pretvoreno u rutinu. Da li ste ikada pomislili da sebi možete zaista priuštiti odmor uz decu, a da pritom i sebi i deci obezbedite ispunjeno vreme uz kvalitetne sadržaje? Naša preporuka su sadržaji za decu na planinama. Osim što se mališani zabavljaju, na planinama udišu i svež vazduh i razvijaju svoju kreativnost. Potrebna vam je za početak destinacija koja će celoj porodici pružiti mnoštvo sadržaja i prilika za odmor, a asocijacija na idealnu destinaciju u Srbiji
je uvek Zlatibor.

Najmoderniji sadržaji za decu!

Na prostranoj površini koja je pretvorena u park za decu na otvorenom na 700m2, a udaljena od velike gužve i saobraćaja postoji mogućnost da svom detetu obezbedite kvalitetan boravak u prirodi. Ovaj park nalazi se u okviru apartmanskog kompleksa Titova Vila na Zlatiboru. Pored ovog parka, deci je na raspolaganju i bioskop na otvorenom kao i zatvorena igraonica za decu. U zavisnosti od perioda godine, deci se obezbeđuje i škola skijanja ili plivanja, organizovane šetnje i obilazak prirode uz animatore koji pripremaju programe i rade na edukativnim sadržajima sa decom. Luksuzne vile koje se nalaze u okviru ovog kompleksa poseduju sve za komforan boravak i uživanje u prirodi. Kako ne bismo zanemarili roditelje i njihov odmor, na raspolaganju njima je i Spa&Wellness centar, Muzej restoran, teretana, konferencijska sala, a uskoro se očekuje i završetak radova na spoljašnjem bazenu. Kvalitet i udobnost života su zagarantovani. Velike terase, prostrane garaže, slobodna parking mesta zaokružuju viziju ovog kompleksa visokog kvaliteta. Potpunu sigurnost moći ćete da osetite, jer je obezbeđenje prisutno u 24 časa, sedam dana u nedelji.

Ovo naravno nije jedino mesto koje obezbeđuje kvalitetan i sadržajan boravak za vašu porodicu. Naša preporuka je i objekat koji predstavlja NOVI SIMBOL ZLATIBORA, objekat Royal Gardens. Restoran, recepcija, wine&acigaret bar, heliodrom, park za decu na otvorenom, zatvorena igraonica za decu, teretana, crio sauna, hiperbarična komora, saloni lepote, kongresne sale, consierge služba, room service, stomatološke ordinacije – za svakoga po nešto. Najluksuzniji restoran na Zlatiboru će se prostirati na 1.500m2. Poseban akcenat stavljen je na sportsko-medicinski i dentalni turizam. Teretana koja će se prostirati na 400m2 opremljena je najsavremenijom opremom za vežbanje i treniranje. Vlasnicima stanova na raspolaganju će biti i personalni trener. Stomatološke ordinacije i saloni lepote za svaku damu upotpuniće doživljaj i učiniće da u istom objektu, toplom vezom budete povezani sa svim sadržajima. Nećete imati potrebu da izadjete iz objekta, jer ćete u okviru istog imati sve što je potrebno. JEDINSTVENO NA ZLATIBORU, objekat će pružiti mogućnost boravka u crio sauni i hiperbaričnoj komori koje doprinose regeneraciji organizma, smanjuju upalne procese, poboljšavaju san, povećavaju energiju, podmladjuju kožu...

Kupovina stana je sigurna investicija!

Informacija koju smo dobili od najvećeg investiora na Zlatiboru, firme Stan projekt je da su kupci upoznati sa benefitima ovih projekata i da je upravo odluka da se edukativni sadržaji za decu nađu među dodatnim sadržajima objekata u ogromnoj meri uticala na odličnu prodaju stanova u ovim projektima. Vlasnici će sve sadržaje moći koriste po povlašćenim cenama. Trenutno su omogućeni najpovoljniji uslovi kupovine sa posebnim pogodnostima koji važe do 20. februara. Agente prodaje ovog projekata možete kontaktirati na +38169690690, +38169688888, +381631112206, +38163304005 ili posetite sajtove www.royalgardenszlatibor.rs i www.titovavilazlatibor.rs.