Živite besplatno u hotelskom prostoru, a uz to i zarađujete

Živite besplatno u hotelskom prostoru, a uz to i zarađujete

06.09.2022.

DA li je jeftiniji život u hotelu od iznajmljenog stana u Srbiji?

Život u hotelu često zvuči kao luksuz. Takav stil života najčešće je svojstven slavnim i bogatim holivudskim zvezdama. Međutim, sve je veći broj objekata hotelskog tipa koji se grade u Srbiji i pružaju vam mogućnost da u njima boravite a i dodatno zarađujete.

Redovno vam se menja posteljina, peškiri, uređuje životni prostor a pritom imate i mogućnost zarade. U zelenoj oazi mira niče najekskluzivniji objekat na Zlatiboru, Royal Gardens. Investitor objekta omogućio vam je da uživate u brojnim pogodnostima koje su obezbeđene vlasnicima stanova. 80% takvih stanova pronašlo je svoje vlasnike, ali je pripremljena ponuda i za preostali broj stanova čija će se gradnja završiti delom u 2023. i u 2024. godini. Useljenje prvih stanara očekuje se početkom 2023. godine. Za vreme odsustva, stan možete da izdajete preko recepcije objekta i na taj način ostvarujete dobit od svoje investicije. Objekat će imati najsavremeniji SPA centar koji će se prostirati na 3.000m2 i izdvajaće se po najbogatijim sadržajima na Zlatiboru. Kartični pristup svakom stanu, recepcija, restoran, wine&cigaret bar, heliodrom, park za decu na otvorenom, zatvorena igraonica za decu, teretana, crio sauna, hiperbarična komora, saloni lepote, kongresne sale, consierge služba, room servis, stomatološke ordinacije – za svakoga po nešto.

Zbog svih dodatnih sadržaja i jedinstvene lokacije – ovaj objekat će definitivno biti NOVI SIMBOL ZLATIBORA. Ni to naravno nije sve. Najluksuzniji restoran na Zlatiboru će se prostirati na 1.500m2. Biće sinonim za uslugu na najvišem nivou i bogatu ponudu za goste različitih afiniteta i potreba. Poseban akcenat stavljen je na sportsko-medicinski i dentalni turizam. Teretana koja će se prostirati na 400m2 opremljena je najsavremenijom opremom za vežbanje i treniranje. Vlasnicima stanova na raspolaganju će biti i personalni trener. Stomatološke ordinacije i saloni lepote za svaku damu upotpuniće doživljaj i učiniće da u istom objektu, toplom vezom budete povezani sa svim sadržajima. Nećete imati potrebu da izađete iz objekta, jer ćete u okviru istog imati sve što je potrebno.

Jedinstveno na Zlatiboru, objekat će pružiti mogućnost boravka u crio sauni i hiperbaričnoj komori koje doprinose regeneraciji organizma, smanjuju upalne procese, poboljšavaju san, povećavaju energiju, podmlađuju kožu… Prema informacijama koje smo dobili od sektora prodaje firme, trenutno su omogućeni najpovoljniji uslovi kupovine sa posebnim pogodnostima koji važe do 10. septembra. Dostupne kvadrature, rasporede stambenih jedinica, kao i sve benefite života u objektu Royal Gardens možete pogledati na sajtu www.royalgardenszlatibor.rs/ ili pozivom na brojeve telefona +38169690690, +38169688888, +381631112206 ili +38163304005.